Pagina's

woensdag 20 november 2013

Ramskapelle eindigt op verdienstelijke tweede plaatsDe tweede plaats is de meest ondankbare plaats. Dit wordt al eens gezegd, en dat zal zeker beaamd worden door de kaarters van onze kaartersclub Met de Muil. Het was van 1996 geleden dat ze als winnaar eindigden van het Vierdorpentornooi, en tot de laatste speeldag zat de eindwinst er nog in. Na een zeer regelmatig tornooi, dienden ze echter de duimen leggen tegen de Waaghalzen uit Wulpen, die in de voorbije decennia al meerdere keren het Vierdorpentornooi kon winnen.
Derde werd '101 Uit' uit Oostduinkerke, en de laatste plaats was dit jaar weggelegd voor 'Eerlijk Troef' uit Eggewaartskapelle.
Op de laatste speeldag (15/11) moest de ploeg uit Ramskapelle de dagoverwinning op punten overlaten aan de eindoverwinnaars uit Wulpen. 

Als de ploeg hoog eindigt, is het niet onlogisch dat ook het individuele klassement goed oogt. Op het eindpodium stond Wendy Jonckheere op de derde plaats, waarmee ze meteen de eerste vrouw werd in het klassement van de dames. Sterke prestatie !
Maar ook de andere Ramskapelse kaarters gooiden hoge ogen.

Dit en nog veel meer kun je nazien in de uitslagen onderaan.

met dank aan Paul Vercauteren voor het doorsturen van de uitslagen

1. uitslagen
2. individueel eindklassement
3. statistieken vanaf 1986


Geen opmerkingen: