Pagina's

zaterdag 25 oktober 2014

Een verwittigd man (of vrouw) is er twee waard


Op 28 oktober gaat de plechtige herdenking ‘100 jaar oorlog’ door in Nieuwpoort. Voor die herdenking zijn er een pak verkeersmaatregelen genomen.
Op de herdenking zal koning Filip buitenlandse staatshoofden en regeringsleider ontvangen van de landen die hebben meegestreden tijdens de Eerste Wereldoorlog. Voor het hoge bezoek in Nieuwpoort zijn dan ook heel wat maatregelen getroffen.

Tussen 12u00 en 17u00 zal in de omgeving van het Albert I-monument in Nieuwpoort geen verkeer mogelijk zijn. Ook voetgangers en fietsers worden niet toegelaten. De trams en bussen van De Lijn kunnen er ook niet langs.

Ook het doorgaand verkeer op de Kustweg, de Langebrug, in de omgeving van de jachthaven, het volledige sluizencomplex, de Nieuwpoortlaan en de Westendelaan zal onderbroken zijn in beide richtingen.

Het verkeer vanuit de richting Middelkerke met bestemming Nieuwpoort-Koksijde-De Panne en het verkeer vanuit de richting Nieuwpoort in de richting van Lombardsijde-Middelkerke en Oostende is enkel mogelijk via de E40.

De politie vraagt ook te letten op de aangeduide stilstaan- en parkeerverboden en de plaatsen waar enkel plaatselijk verkeer wordt toegelaten. Alle omleidingen zullen duidelijk worden aangegeven.

Geen opmerkingen: