Pagina's

woensdag 1 oktober 2014

INFOAVOND AFSCHAKELPLAN ELEKTRICITEIT

Over het afschakelplan elektriciteit, en de eventuele gevolgen hiervoor voor Ramskapelle, kon u op deze blog reeds eerder lezen. Klik hier !


In het kader hiervan volgend belangrijk bericht:

Op dinsdag 14 oktober, om 19u30, in het centrum Ysara, organiseert het stadsbestuur een infoavond over het afschakelplan bij elektriciteitstekort in Nieuwpoort
Nieuwpoort werd opgenomen in het federale afschakelplan bij een energieschaarste. Dat betekent dat de stad het risico loopt om enkele uren afgesloten te worden van het elektriciteitsnet.

Het stadsbestuur roept haar inwoners op om het elektriciteitsverbruik zoveel mogelijk te beperken, zodat de kans kleiner wordt dat het afschakelplan in werking zal treden.
Op de website van Eandis kan men een lijst vinden van de straten die in het afschakelplan werden opgenomen. Er kan echter nog niet met 100 % zekerheid gesteld worden welke huizen gevolgen zullen ondervinden bij een mogelijke afschakeling.

Het stadsbestuur is het stadsplan aan het finaliseren waarbij alle risico’s in kaart werden gebracht en waarbij werd nagedacht over de veiligheid en de gezondheid van de burgers. Afspraak om 19u30 in het centrum Ysara.

INFO: www.eandis.be/eandis/energieschaarste.htm 

Geen opmerkingen: