Pagina's

woensdag 22 oktober 2014

FC Ramskapelle raapt punt tegen derde in de standRozeveld A - FC Ramskapelle : 1-1Op het veld van de derde geplaatste in de rangschikking, ging FC Ramskapelle een dik verdiend punt halen. Hoe de oranjehemden dat klaarspeelden, lees je in het matchverslag van Luc Mattelin.

In de aanvangsfase kregen beide ploegen de kans om de score te openen, maar beider kanonnen stonden nog niet scherp genoeg gericht.
Dat gebeurde dan wel toen onze Ploeg van het Dorp in de 23ste minuut naar voor trok. Razvan stuurde een vrijschop in het pak, en Geert reageerde vlijmscherp door de bal met een schot hoog in het dak van het doel te trappen: 0-1, meteen ook de ruststand.

Na de pauze ging het spel voortdurend op en neer, met eerst twee kansen voor de thuisploeg die - gelukkig voor FC Ramskapelle - net naast gingen. Even later was het de beurt voor FCR, toen Razvan de thuisdoelman op zijn weg vond. Bij de hieruitvolgende hoekschop werd het schot van Bart van de lijn weggehaald, maar onmiddellijk daarna - in de tegenaanval - was het dan Rozeveld dat net naast het doel besloot.

Rozeveld rook een doelpunt, en kreeg die ook op het uur. Na een collectieve aanval, waarbij de buitenspelval van FC Ramskapelle niet goed werkte, kon een thuisspeler met een mooie deviatie FCR-doelman Arne kloppen: 1 - 1

Bijna ging FC Ramskapelle nog aan de haal met de overwinning, toen Razvan net naast de paal besloot, om de gelijke stand bleef op het bord, en was een resultaat waar iedereen zich achteraf mee kon verzoenen.

Voor FC Ramskapelle speelden Arne, Peter, Bart, Bjorn, Roosens, Kim, Geerten, Greg, Debacker, Razvan en Sylvain.

Volgende match vindt plaats op zondag 2 november, om 9.30u, op het thuisveld, tegen Marcassou.

Geen opmerkingen: