Pagina's

maandag 5 januari 2015

Vroem ... de kaarters zijn vertrokken !


Zesde speeldag Met de Muil (za 03/01/2015)Het jaar was nauwelijks enkele dagen nieuw, toen de kaarters van kaartersclub Met de Muil gingen samenzitten, om de zesde speeldag van hun competitie af te werken.

De vrouwen, die in de minderheid zijn, gaven de meerderheid, de mannen, een pak voor hun broek. Want het podium van de dag oogde honderd procent vrouwelijk.

Winnares van de zesde speeldag werd Martine Vanbesien, die niet alleen de dagoverwinning meeneemt, maar ook haasje over speelt met Luc Vanhee voor de leidersplaats in de rangschikking. Figuurlijk dagzilver was er voor Erna D'Hulst, en de derde plaats staat op naam van Riet Vandenberghe.

In de algemene rangschikking zijn de nummers één en twee dus van plaats verwisseld. Luc voelt wel de adem van zijn dichtste achtervolger in de rangschikking: Raphael Baelden, die op plaats drie bleef staan.

Micheline Van Hove mocht met de fles wijn naar huis. Tijdens de kaarting bleef niemand op zijn honger zitten, want Wendy had haar handen meer dan vol om de meegebrachte hapjes te bedienen en iedereen een drankje te serveren, die door de kaartersclub ter gelegenheid van het nieuwe jaar werden aangeboden.

Geen opmerkingen: