Pagina's

dinsdag 24 maart 2015

Laatste thuiswedstrijd eindigt op billijk gelijkspelFC RAMSKAPELLE - ROZEVELDVRIENDEN A   1-1


De laatste thuiswedstrijd van de competitie eindigde op een billijke 1-1, een gelijkspel waarmee beide ploegen vrede konden nemen.In de aanvangsfase waren het de bezoekers die de match in handen namen, maar dit leverde niets op. Ook FCR voetbalde moedig een aantal kansen bij elkaar, maar telkens ging de bal over het doel. Eén keer moest de bezoekende doelman dan toch zijn kunnen bewijzen op een kopbal van Geert.

Toen iedereen al aan rusten dacht, konden de bezoekers nog eens uitbreken én scoren, al of niet vanuit buitenspel.

30’       1-0

FC Ramskapelle reageerde direct, maar een dropshot van Maarten ging maar net over.

 FC Ramskapelle kon met veertien spelers aantreden, en na de rust werden onmiddellijk drie vervangingen doorgevoerd. Met vernieuwde moed trok de ploeg onmiddellijk ten aanval, en het werd hiervoor beloond: invallersdoelman Arne trapte de bal naar voor, Greg verlengde en invaller Sylvain maakte gelijk.

38’       1-1

Nu ging de match over en weer, al waren de beste kansen voor de Rozeveldvrienden. Gelukkig was doelman Arne bij de pinken. Eerst moest hij (54’) redding brengen met de voet, en even later (58’) pakte hij een strafschop, na een onvrijwillig handspel van Bart.

Ook FCR liet zich niet onbetuigd, maar Razvan mikte een voorzet van Sam net over.

FCR had dan wel het geluk aan haar kant, toen de bezoekers met een kopbal de lat troffen, en ook de weerkaatsende bal niet konden benutten.

Op het einde van de wedstrijd, ging FCR nog één keer voluit in de aanval. Sylvain werd zwaar onderuit gehaald door een bezoeker, die iets vroeger dan de andere spelers met een rode kaart het veld mocht verlaten. De tussenstand was meteen ook de eindstand.

Zondag 29 maart is er de laatste competitiewedstrijd tegen OS Beerst, die de laatste plaats bekleedt in de rangschikking. Een makkie ? Niet op basis van de verrassende resultaten van OS Beerst in de laatste wedstrijden.

Het kan dus nog een spannende wedstrijd worden. Aftrap op 9.30u in Beerst, en afspraak in de Lanterfanter om 8.15u  (pas op: zomeruur !!!)

Geen opmerkingen: