Pagina's

zondag 8 november 2015

Opnieuw winst in Vierdorpentornooi

Kaartersclub Met de Muil kaart de extremen aan elkaar. Na een denderende start in het Vierdorpentornooi, volgde een ontgoochelende tweede wedstrijddag.

Maar zaterdagavond 7 november leek deze ontgoocheling alweer te zijn weggespoeld, want op de derde wedstrijddag in Wulpen grepen onze kaarters opnieuw de dagoverwinning.
De kans op eindwinst lijkt echter bijzonder klein, gezien het zeer regelmatige parcours van 'Eerlijk Troef' uit Eggewaartskapelle, dat zomaar een voorsprong heeft van tien partijen in het algemeen klassement. Er moet al meer dan een half mirakel gebeuren om die mannen en vrouwen op 21 november, in Ramskapelle, van de eindwinst te houden.
 
Voor Met de Muil streden gisteravond Marc Delanghe (3x winst - 395 punten), Leo Pals (3 x winst - 369 punten), Riet Vandenberghe (2x winst), Wilfried Debruyne (2x winst), Luc Mattelin (1x winst), Peter Verstraete (1x winst), Jef Hugelier (1x winst), en Luc Vanhee. 
 
Riet Vandenberghe staat op een mooie zesde plaats in het voorlopig individueel klassement, en is hiermee de deelnemer met het hoogst aantal gewonnen partijen (inclusief punten) van onze kaartersclub Met de Muil. Misschien zit hier nog een podiumplaats in.

Van die podiumplaats is kaartersclub Met de Muil nog niet zeker, want ondanks twee dagoverwinningen, zijn de clubs nog zeer aan elkaar gewaagd. Alleen 'Eerlijk Troef' mag zich op de laatste wedstrijddag nog eens van kaart vergissen, want voor hen ligt de weg naar de eindoverwinning helemaal open.
 
 
De laatste wedstrijddag:
 
  • Ramskapelle - Met de Muil - 21/11/2015 - 18.30u (met souper)
Met dank aan Paul VercauterenGeen opmerkingen: