Pagina's

dinsdag 12 mei 2009

Wat hebben we geleerd vandaag ?

Beste Ramskapellenaren;,
om het op zijn Piet Huysentruyts af te vragen: "Wat hebben we geleerd vandaag ?"
De enquête over wat u denkt over een mogelijke inplanting van een motorcrossterrein deed de gemoederen hoog oplaaien. Nog nooit ontving deze weblog zoveel bezoekers. Zo waren dat er gisteren 160. En dan hebben we het over unieke bezoekers, en niet over de surfers die terugkeerden ...
Even herhalen dat ik niet gevraagd had om vlakaf uw gedacht te zeggen over mensen die tegen of voor het project zijn, maar over het project zelf.
En dat werd al eens verkeerd begrepen, nog het meest door wie het liefst anoniem reageerde. Daarom heb ik ook een antwoord moeten schrappen, hoe erg deze anonieme stemmer dit ook mag vinden.
Ook even zeggen dat deze enquête geen wedstrijd is. Hier winnen geen ja-stemmers, hier winnen geen neen-stemmers. Het is de bedoeling om via deze weblog eens uw gedacht te horen.
Mag ik eindigen met te zeggen dat jullie, Ramskapellenaren, mij allemaal even dierbaar zijn, of jullie nu voor of tegen het crossterrein zijn. Het smijten met modder naar iemand omdat hij anders denkt, mag geen Ramskapelse gewoonte worden.
Vind je niet ?

Nog reacties ? Gelieve die niet hieronder te zetten, maar op de plaats die daarvoor voorbehouden is. Klik dus hier !

Geen opmerkingen: