Pagina's

zondag 28 augustus 2011

Weergoden zijn Smoefeltocht gunstig gezind ...

Een olijke deelnemer aan de Smoefeltocht, die gisteren door de Gezinsbond Ramskapelle Sint Joris in ons dorp georganiseerd werd, vatte het als volgt samen: "Mooi moet je niet zijn, om geluk te hebben..."
Het eerste deel van zijn samenvatting laat ik volledig voor rekening van de olijkerd, maar dat de organisatoren en de deelnemers aan de Smoefeltocht geluk gehad hebben, staat buiten kijf.
Net voor de meer dan 200 deelnemers op hun fiets stapten, regende het pijpestelen, en net toen de laatste "plakker" in de late namiddag d'Oude Schole verliet, was het opnieuw van dat. H****nchance, heet zoiets.
Deze vierde zoektocht was opnieuw een succes, en doet de Gezinsbond ervan dromen om er van de lustrumeditie in 2012 opnieuw iets heel moois van te maken.
Ja, ja, er zijn al foto's. Ik stel jullie geduld niet op proef. In mijn mailbox vond in vanmorgen al een lading beeldmateriaal van Patrick Sioen. Klik hier en geniet na !
En ook Freddy Gombert had tussen het vele werk door af en toe nog even tijd om de gelukkige gezichten op foto vast te leggen. Daarvoor moet je hier klikken !

Geen opmerkingen: