Pagina's

zondag 11 december 2011

Hartverwarmend weerzien met Doornroosje, Biggetjes, Wolven, Prinsen en Prinsessen....

nu ... bijna tien jaar later

We schrijven 2002 ... Krista is aan het broeden ... Waarom eens niet met de jonge Ramskapellenaren een musical in elkaar steken ? Waarom ook niet, denkt men ogenblikkelijk in het bestuur van de Gezinsbond ? En met zijn allen slaan ze de handen in elkaar ...
Enkele maanden later spelen deze jonge mensen Doornroosje. En het wordt een succes !

We schrijven 2003 ... Gewoon op het elan verder gaan, denkt regisseur Krista. En zo geschiedt ! Een jaar waar het merendeel van de Ramskapellenaren getuige is van enkele schitterende opvoeringen van de 3 Biggetjes.

We schrijven 2011 ... Gisteren, bijna 10 jaar nà datum, komen spelers en ouders nog eens samen om de videomontages van beide opvoeringen opnieuw te bekijken. Alsof de tijd was blijven stilstaan. Alleen ... de jonge gastjes van toen zijn zelf grote mensen geworden.

Ondanks de interne concurrentie met het Ramskapels toneel (waarin een aantal ouders actief zijn), kwamen die acteurs van toen massaal af. Het werd een schitterende avond !
Op de foto bovenaan herkennen jullie  (vlnr): Vincent Ester, Susan en Siel Nollet, Lisa Vanlerberghe, Sean Desmet, Astrid Sioen en Krista Goens.
Onder hen lachen (vlnr) Lot Rommel, Hanne Bonte, Fran Rommel, Lore en Miel Maerten, en Eri Vanluchene.

toen ... bijna tien jaar geleden
Herkent u ze nog ?

Geen opmerkingen: