zondag 11 december 2011

Net geen forfaitscore voor FC Ramskapelle

FC Ramskapelle -  VK Paars Wit: 4-0

Geen uitgebreid verslag van Luc Mattelin vandaag. Luc kwetste zich vorige maandag serieus aan de voet, met als gevolg dat hij vandaag één van de weinig matchen moest missen uit zijn gehele carrière bij FC Ramskapelle.
Maar plichtsbewust als Luc is, belde hij deze middag toch met het nieuws dat zijn oranjehemden met een droge 4-0 hadden weten te winnen van Paars Wit, en met enkele wedstrijdgegevens.

De bezoekers waren met slechts tien spelers naar Nieuwpoort afgezakt, waardoor FC Ramskapelle numeriek in de meerderheid was.
Dit voordeel wisten zij algauw te verzilveren, want na amper twintig minuten stonden de bordjes 2-0, en evenveel keer kwam het doelpunt van Ravzan.
Sprankelend voetbal was het niet, maar wel bijzonder efficiënt.
In de tweede helft verdubbelde de ploeg van het dorp de score, eerst via Pieter Soenen op vrijschop, en tenslotte via Nico Boeckx: 4-0

FC Ramskapelle weet zich na deze overwinning in de comfortzone van het klassement te nestelen. Volgende week opnieuw een thuiswedstrijd, tegen FC De Engel, dat vanmorgen nog evenveel punten telde. Deze match winnen zou de oranjehemden naar de subtop van de klassering kunnen brengen.