Pagina's

zaterdag 15 september 2012

Ollie op de radio !


Wie herinnert zich nog de jaren 80, toen de vrije radio's in heel Vlaanderen als paddenstoelen uit de grond schoten. Eén van die vrije zenders was Radio Space, die in Hoogstade zijn uitvalsbasis had. Op 11 september 1982 zag de zender het levenslicht, en de medewerkers hielden het een goeie twee jaar vol.

Eén van die medewerkers was onze 'Rockin' Postman' Ollie Nollet, die op vrijdagavond zijn eigenzinnige programma presenteerde. 'De Rode Lantaarn', verwijzend naar het allerlaatste programma van de werkweek.

Dit weekend, een goeie dertig jaar later, presenteren de DJ's van weleer, opnieuw een reünie-uitzending. En daar kan de stem en goede muzieksmaak van Ollie niet bij ontbreken. Of de uitzending via FM 94,90 MHz in Ramskapelle te beluisteren is, weet ik nog zeker. Maar wat er toen nog niet was, maar nu wel, is het internet. En als u hier klikt, dan kunt u maandagavond 17 september, tussen 22 en 24 uur, luisteren naar 'De Rode Lantaarn'. Nachtradio uit de regio !

1 opmerking:

bart clarysse zei

heb een kleine 30 jaar met ollie in 't college gezeten, en nooit nog iets van gehoord! Was voldig uit mijn brein! Ik luister zeker!