Pagina's

zondag 4 oktober 2015

Tweede overwinning op een rij

FC RAMSKAPELLE - HOUTH.TAVERNIER: 1-0Tweede overwinning op rij van de Ploeg van het Dorp. Hoe deze overwinning tot stand kwam, leest u in het verslag dat een gelukkige Luc Mattelin maandagavond doorstuurde.
lees hier het wedstrijdverslag
De eerste helft kenmerkte zich door nogal wat slordigheden bij beide teams. Toch waren de beste kansen voor FC Ramskapelle. Eerst was er Razvan die bezoekende doelman 'Bruintje' op zijn weg vond, en even later besloot dezelfde Razvan over doel, na een mooie doorsteekbal van Kim.
Ook de bezoekers konden in die eerste helft een paar keer dreigen, maar hun doelpogingen gingen - gelukkig voor FCR - net voorlangs.


Rust: 0-0


In de tweede helft waren beide ploegen beter geïnspireerd, en brachten dan ook beter voetbal op de mat. In de beginfase waren het de bezoekers die voor hachelijke standjes voor het FCR-doel zorgden, maar de Ramskapelse verdediging hield goed stand.


Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam er op tien minuten voor het eindsignaal. Een uittrap van bezoekende doelman 'Bruintje' werd opgevangen door Sam, die op zijn beurt Sylvain kon bereiken. Die werkte keurig en beheerst af.


60': 1-0


Hoezeer beide ploegen nog probeerden om te scoren, echt veel viel er daarna niet meer te beleven, op uitzondering van een paar onnodige gele kaarten.


En zo verdubbelde FC Ramskapelle zijn puntenaantal in de rangschikking.


Speelden voor FC Ramskapelle: Arne, Bart, Andrei, Roosens, Bjorn, Kim, Debacker, Sam, Razvan, Sylvain, Geryl.
Greg moest na de opwarming afhaken wegens blessure.


Volgende zondag staat er een uitwedstrijd op de kalender, tegen De Engel in Ichtegem. Spelers en supporters opgepast: er wordt al om 9.00 uur afgetrapt !
Verzamelen aan de Lanterfanter om 7.40 uur.

Geen opmerkingen: